Roos

mei 9, 2017

Onlangs heb ik de workshop ‘actief luisteren’ gevolgd bij met Peper graag. Ik vond de ochtend leerzaam en leuk. Linda legt de theorie duidelijk uit en het werken met een ‘echte’ actrice is heel waardevol! We hebben een deel van het model van Thomas Gorden behandeld, dat Linda effectief aan ons over kon brengen. Het prikkelde mij zeker om er meer over te leren. Ik heb de geleerde vaardigheden al direct toegepast en mijn collega’s over de kracht ervan verteld. Absoluut tot een volgende keer!

Levensloop psycholoog

Monique

mei 9, 2017

Ik heb inmiddels meerdere workshops en trainingen bij Linda Peperkoorn – Met Peper Graag- gevolgd. Deze zijn erg interactief en vooral leerzaam. Na een training ga ik altijd stuiterend en bruisend van energie en met een hoop handvatten weer naar huis. Linda weet elke keer weer de juiste snaar te raken.

Online Business Manager

Herman

mei 9, 2017

Ik heb kort geleden een VIP ochtend gedaan met Linda Peperkoorn als coach.

Door mij te laten kijken naar mij zelf en mijn gezin/omgeving en naar mijn onderneming, sta ik voor de komende jaren sterker, weet ik wat mijn behoeftes zijn en hoe ik die voor de toekomst wil invullen. Linda heeft mij daar op een geweldige manier bij geholpen, door mij op een indringende manier naar mij zelf te laten kijken, mijn behoeftes te laten benoemen en te vertalen naar mijn toekomst waar ik naar uit kijk. Linda hartelijk dank, je bent een kei! Als persoon en ondernemer heb ik ontzettend veel van je geleerd.

Herman Sars, Sars Personeelsadvies

Rick

augustus 24, 2016

Linda is slim, humoristisch en eerlijk. Ze windt er geen doekjes om en weet de vinger snel op de “zere” plek te leggen! Ik heb haar vooral gewaardeerd om deze no nonsens attitude en haar eerlijkheid.

Ton

augustus 12, 2016

“Linda heeft mij ontzettend geholpen de juiste richting te bepalen en uiteindelijk de knoop door te hakken om als zelfstandige te gaan werken. Ze heeft een luisterend oor en geeft doeltreffende feedback. Praat met haar en je begrijpt wat ik bedoel. ;-)”

Janne

augustus 12, 2016

Linda staat met beide benen op de grond, luistert aandachtig en zorgt voor een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Met behulp van oefeningen maak je snel progressie en krijg je de tijd om inzichten tot je door te laten dringen. Linda pakt zaken aan bij de kern en legt de vinger op de gevoelige plek door de juiste vragen te stellen. Dat leidt ertoe dat ze een nieuw daglicht kan laten schijnen op hetgeen waar je zelf al een tijdje mee worstelt. Voor mij was dat de belangrijkste reden voor het zoeken naar carrière advies en deze eye-openers heeft zij mij aangereikt.

Learning consultant

Annette

augustus 12, 2016

Linda heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de werving en selectie van nieuwe consultants. Daarbij heeft ze het onboardingsproces – waarin deze consultants 6 maanden intensieve begeleiding krijgen – nieuw leven ingeblazen. Daar waar onderdelen niet goed liepen, keek Linda er opnieuw naar en overlegde dit met ons als coaches, om zo samen tot de juiste activiteiten, communicatie en documenten te komen.

Daarnaast heeft ze de inhoudelijke trainingen in het inwerktraject versterkt met haar kennis over communicatie- en coaching technieken. Linda is een spontane, enthousiaste en intelligente vrouw, met veel mensenkennis en een zeer sterk analysevermogen. Loyaal en verantwoordelijk, met altijd een positieve houding ten opzichte van haar werk, collega’s en opdrachtgever.

Jose

augustus 12, 2016

Ik heb Linda leren kennen toen zij zich als vrijwilliger aanmeldde bij Stichting Join!forkids. Linda bleek een enorme aanwinst voor de stichting. Een getalenteerde professional die in verschillende functies haar kwaliteiten heeft laten zien. Zij begon als MarCom medewerker, daarna als projectcoach, als sparring partner van de directeur en nu als HR Manager en Jobcoach.

Doordat zij zoveel verschillende kanten heeft, benadert zij zaken en mensen vanuit diverse invalshoeken met verassende resultaten. Linda is een sprankelende, dynamische vrouw die weet wat ze wil en waar haar eigen talenten liggen. Dat is ook de reden dat medewerkers zich bij haar op hun gemak voelen en zich openen voor hun ontwikkeling. Linda is recht door zee, authentiek en confronterend. Zij zet je aan tot reflectie en nadenken. Linda heeft met haar kwaliteiten de stichting en mij vele stappen verder geholpen. Dank je wel Linda!

Patricia

augustus 12, 2016

Ik heb Linda leren kennen als een warm persoon, die oprecht geïnteresseerd is in mensen. Zij heeft in onze organisatie gezorgd voor aanname van collega’s, waarbij er altijd sprake was van een goede ‘match’. Het was voor mij een groot plezier èn een hele leerzame ervaring om met haar samen te werken. Zo vormde zij een waardevolle sparringpartner voor mij als begeleider.

Zij heeft een goede basis weten te leggen voor het onboarding proces, dat we verder vorm hebben gegeven door efficiënte rapportages te creëren en trainingen te ontwikkelen en te geven aan nieuwe medewerkers. De samenwerking hiervoor met Linda was prettig en verrijkend. Zo wist zij haar communicatieve kennis en technieken perfect aan te laten sluiten op de vakinhoudelijke kennis en ervaring, mede door goed te luisteren en door te vragen waar nodig. Dankzij haar mensgerichte begeleiding is er structureel vorm gegeven aan de ontwikkeling van de consultants.

Madelon

augustus 12, 2016

Ik vond het heel prettig om met haar te werken, omdat Linda onder andere:

  • Procesgericht denkt;
  • In staat is om dit op een heldere wijze te verwoorden in procedures;
  • Communicatief sterk is; –
  • Verbeteringen vertaalt naar concrete acties en deze ook uitvoert;
  • Kan schakelen op alle niveaus (werkvloer tot aan directie);
  • Beleidsmatig kan meedenken;
  • Voortgang goed monitort en bewaakt ;
  • Een prettig karakter en levendige persoonlijkheid heeft (…).