Wie is?

Mijn naam is Linda Peperkoorn:
ondernemend levensgenieter en volop vrouw, met stoer en pit.
Als professional ben ik gedreven en altijd-lerend, als coach en trainer heb ik mijn ervaringsrugzak behoorlijk vol. Thuis ben ik de relaxte en vooral ‘niet-perfecte’ vriendin en moeder in een tweetalig gezin. Aangenaam.

Mijn belangrijkste talenten?

  • positivisme
  • ontwikkelen van anderen
  • kritisch denken
  • bouwen van relaties

Mijn verhaal?

Start als vrolijke baby.

Die veranderde in huilkleuter, vol van ‘kleuter onrecht’.

Als pre-puber was ik aanwezig. Grote mond, klein hartje. Ik was niet van de groepjes of die ene ‘bestie’. Ik ging om met iedereen en fladderde van hier naar daar. Thuis dacht ik vaak met klotsende okseltjes; “hey hallo, wat is de bedoeling van dit allemaal?”

Mijn puberteit was vol met lastige ouders, vrienden, hormonen, studiekeuzes, op kamers en sex of niet.

Mijn twintiger jaren bestonden uit reizen, terugkomen, werken in een beroemd hotel in Amsterdam. reizen, terugkomen en oh ja nog wat studeren. .

Ik had deze fysieke afstand nodig. Om me los te maken. Om te proberen en te experimenteren. In het diepe, zonder aanloop, resoluut mijn angsten voorbij.

En ineens was het daar. Dat moment dat elke reiziger kent: kies ik de wereld of kies ik een basis.

Ik ging weer op reis. Mijn onderzoek Down Under maakte me bij thuiskomst, Drs. in de Internationale communicatiewetenschappen. Mijn ex-bazen maakten me ‘filiaalmanager’ in het Amsterdamse hotel.

Ik koos voor de basis. Het werd de tijd van mijn leven om mezelf te bewijzen; dat met hooi en die vork en veel daarvan.

Drie jaar later: van een 24-uurs life-style, het bedrijfsleven in. In de tien jaar die volgde ontwikkelde, adviseerde, trainde en coördineerde ik mens en teams. Voor diverse bazen, opdrachtgevers en collega’s.

Met succes en falen werd ik wijzer. Ik volgde opleidingen en trainingen bij internationale experts en werkte met bijzondere, inspirerende professionals.

Met de hulp van mijn eigen mentors en gidsen leerde ik mijn rauwe randen een plek te geven en belemmerende patronen te doorbreken.

Mijn franse liefde verhuisde naar Nederland.

Mijn klok ging al snel luiden en anderhalf jaar later was ik ineens moeder. 2 keer!


Communicatie, mijn achterwerk! Ik bakte er ineens niets meer van.
Had ik een liefhebbende, fluitende, uber relaxte, werkende moeder in mijn hoofd. Die er natuurlijk goddelijk uitzag en tijd had voor alles; ik was het niet. HELP!

Ik ging weer op zoek, zocht naar inzicht en antwoorden. Ik leerde opnieuw bij.

“Perfectie? Onbegonnen werk. Het vreet je energie en er is niet tegen op te leven voor de ander.“

Waar het in relaties met dierbaren wel om draait? Aandacht, zeggenschap, liefde en respect. Dat ‘in het moment’ wat kinderen van nature doen, daar ligt je verbinding.

Ik leerde mijn talenten gericht in te zetten en ik herontdekte effectief communiceren. Ik begreep nu: “(Zelf)vertrouwen, duidelijkheid en authenticiteit. Dat is de kern voor elke relatie. Die met onszelf en met de ander. Professioneel en privé”.


En nu? Ik geniet. Ben mezelf, samen en alleen. Ik bereik doelen. Val en sta weer sterker op. Samen met anderen en alleen.

Ik ben nu ondernemer. Iets dat ik ooit riep dat ik “NOOIT” zou kunnen. Waarom? Omdat ik nu weet dat ik anderen wil ondersteunen, op mijn manier. Omdat ik in mijn talent geloof en ik weet wat ik te bieden heb. Tegelijkertijd vind ik het spannend en stretch ik elke uitdaging mijn comfortzone.

Dan werk ik ook nog geregeld samen met inspirerende professionals. Elk met hun eigen expertise. Waardoor ik elke samenwerking weer iets nieuws leer. Dat vind ik onbetaalbaar.

Dankzij mijn zoektocht en de mensen die me hierin steunden, kan ik nu mijn kennis en ervaring doorgeven aan mijn eigen klanten. 

Door ze inzicht te bieden in hun veerkracht en patronen.
Door ze te helpen om hun eigen ‘flow’ te vinden in het leven.

Samen en alleen.

Vanuit focus, vertrouwen en resultaat.

“Ik vind namelijk  dat iedereen het recht heeft op de antwoorden in zijn persoonlijke zoektocht. Op de rust in zichzelf, om te genieten van het leven en dit optimaal met anderen te kunnen delen.”

Het is daarom mijn missie om de komende 3 jaar 5000 mensen te ondersteunen op hun eigen pad. Door ze te leren hoe ze in minder tijd, met meer plezier en resultaat hun doelen kunnen bereiken. Samen en alleen. Door gebruik te maken van hun talenten en hun persoonlijke communicatie.

Dit ben ik. Ik ben benieuwd naar jou.
Neem gerust contact op. Of schrijf je rechtsonder in voor mijn blog.