Veel gestelde vragen (FAQ)

Hieronder hebben we een aantal vragen en antwoorden voor je onder elkaar gezet, die vaker aan ons worden gesteld.

Kun je jouw vraag of antwoord niet vinden? Neem gerust contact op. We helpen je graag.
 

1. Wordt de dienst die ik afneem bij met Peper graag vergoedt? 

hierin zijn diverse mogelijkheden. Afhankelijk van of je via je werkgever of als particulier de dienst bij ons afneemt. We hebben hier de 6 opties waar wij van op de hoogte zijn weergegeven.
 

2. Wat betekent 100% garantie bij jullie? 

Wij geloven in de kwaliteit van onze diensten en vinden tevreden klanten erg belangrijk. Daarom bieden wij bij elke dienst een 100% garantie regeling. Het is een verzekering voor jou als deelnemer voor wanneer je meedoet, jezelf openstelt om 100% te leren, aanwezig bent, geconcentreerd luistert, participeert in de oefeningen en stappen zet en je toch niet tevreden bent met de inhoud en onze werkstijl. Dan kun je nog tot op een bepaald moment na aanvang van de dienst, je gehele investering terug krijgen. Minus natuurlijk een niet-restitueerbaar bedrag voor al gemaakte kosten aan onze kant.

De hoogte van dat bedrag en tot wanneer deze 100% garantie geldt na aanvang, hangt af van de werkvorm van de dienst. Je vindt meer hierover op de specifieke pagina van elke dienst.
 

3. Wat zijn jullie algemene voorwaarden? 

Wij hanteren de volgende Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn altijd leidend en gelden boven de Algemene voorwaarden van onze klanten.
 

4. Wie is Thomas Gordon en wat is zijn methode?

Linda is naast Drs. in Internationale communicatiewetenschappen ook gecertificeerd Gordon® trainer en coach. Opgeleid door Stichting NET, de officiële Nederlandse licentiehouder van de rechten van de Gordon® methode, gelieerd aan de Gordon® training internationaal.

Thomas Gordon was een Amerikaanse luchtmacht piloot en instructeur in de 2e wereldoorlog en klinisch psycholoog en psychologisch bedrijfsconsultant erna. Als mede-grondlegger voor de humanistische psychologie werd hij 3x genomineerd voor de Nobel prijs en heeft hij zijn eigen methode in effectieve communicatie ontwikkeld. Deze methode sloeg wereldwijd aan mede vanwege zijn hoge praktische toepasbaarheid. Lees meer
 

3. Wat is Strengthscope®?

Strengthscope® is het meest complete en innovatieve assessment systeem ter wereld voor het in kaart brengen van je sterke punten/talenten. Het geeft ook aan in hoeverre je deze effectief inzet op je werk. Linda is gecertificeerd Strengthscope® coach en trainer.

De online tools zijn zeer volledig en divers. Er zijn assessments en ontwikkeltools voor individuen, teams, leidinggevenden en voor het bevorderen van werknemersbetrokkenheid. Naast de vele individuen. maken ook grote organisaties als Facebook, Volkswagen, RBS, Tesco, Visa en Accenture gebruik van de tools. Lees meer