Monique

mei 9, 2017

Ik heb inmiddels meerdere workshops en trainingen bij Linda Peperkoorn – Met Peper Graag- gevolgd. Deze zijn erg interactief en vooral leerzaam. Na een training ga ik altijd stuiterend en bruisend van energie en met een hoop handvatten weer naar huis. Linda weet elke keer weer de juiste snaar te raken.

Online Business Manager

Janne

april 24, 2017

Linda staat met beide benen op de grond, luistert aandachtig en zorgt voor een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Met behulp van oefeningen maak je snel progressie en krijg je de tijd om inzichten tot je door te laten dringen. Linda pakt zaken aan bij de kern en legt de vinger op de gevoelige plek door de juiste vragen te stellen.

Learning consultant

Claire

augustus 26, 2016

Ik vind ’t prachtig dat Linda een trainer is (en ja dat is ze zeker, aangezien haar kennis) maar ook een moeder en ook mens. Ik vind het fijn dat het haar manier was, haar antwoord, maar dat er altijd ruimte was voor jouw eigen manier.

Lee-Anne

augustus 26, 2016

Ik vind dat Linda een goede balans heeft tussen het kennis delen/overdragen en de groep ook zelf op antwoorden laten komen (uitvinden). Er is geen overheersende hiërarchie en dat werkt erg prettig! Ze neemt ook de tijd om ieder haar moment te geven.

Michelle

augustus 26, 2016

Linda’s aanpak is persoonlijk. Er wordt gekeken naar jouw eigen situatie en daarop ingespeeld. Maar ook fijn dat er niet zwart/wit wordt gezegd wat goed en fout is. De methode kan voor iedereen anders zijn. Daarnaast wordt je in je waarde gelaten. Ook wetende dat je niet perfect hoeft (kan) te zijn.

Talent recruiter

Desiree

augustus 26, 2016

Een heerlijk enthousiasme en de voorbeelden die ze geeft over thuissituaties: vaak grappig en erg verhelderend. En ik vind het fijn dat ze zichzelf ook kwetsbaar op durft te stellen en toegeeft dat het zelfs als trainer lang niet altijd makkelijk is om de methode goed toe te passen op je kids. Dat maakt dat het voor mezelf minder ‘slecht’ voelt als ik het soms toch verpruts =)