Ontdek je talent. Bereik je succes & geluk!

Waarom kiezen voor je talent?


 
Omdat weten waar jouw kracht ligt, waar je positieve energie van krijgt en wat ECHT past bij jou, de weg vrijmaakt voor succes & geluk. En dat verdien je. Letterlijk en figuurlijk.
 
 

Talent gevoel

In het dagelijkse leven merk je wel dat je het meest wordt aangetrokken tot datgene waar je voldoening en positieve energie van krijgt en wat je leuk vindt om te doen. Vaak ben je er daardoor ook goed in. Soms (nog) niet.
 
En toch rollen we in het leven vaak in ‘prima’ posities. Die je bent gaan doen omdat je ervoor bent gevraagd, je bent doorgegroeid of omdat je in een ‘tussenfase’ zat. Met werk dat niet ECHT bij ons past en/of waarbij we niet het beste uit onszelf halen. Maar die wel ok zijn. Omdat ze financiële veiligheid bieden voor je gezin en je heus wel energie haalt uit het resultaat of uit dat ene contact met die en die klant.
 
 

Uitblus-gevaar

‘Prima’ is op de langere termijn zeer gevaarlijk voor je energie. Omdat je werk je ongemerkt meer kost dan het oplevert en jouw energie op teveel plekken ‘weglekt’.
 
Op de langere termijn schaadt deze situatie het plezier in je leven. Wat je vaak als eerste merkt aan stress in je gezinsleven, aan de kwaliteit van je werk en aan je korte lontje. Wanneer je dit niet gericht aanpakt, riskeer je uitval door overspanning of een burnout.
 

 
 

Talent optimalisatie

Wanneer je weet waar je talent/ sterke punten liggen, kun je zelf het tij gericht keren. Door energielekken te dichten en te zorgen dat je geregeld positieve energie oplaadt.
 
 

Uit onderzoek blijkt bovendien dat wanneer je de focus legt op dat waar je kracht ligt, je een enorme groei doormaakt. Omdat je daarmee werkt aan een growth mindset. Tegenwoordig cruciaal in onze over-informatieve digitale samenleving en de snelle (arbeid)markt.
 

Wij beleven zelf elke dag de kracht van ons talent.

 
 

Ervaringen

 

 
Investeer ook in jezelf en in de rest van je leven.
 
Vraag nu jouw professionele talentprofiel aan.
Verhoog je energieniveau, je productiviteit, je plezier in je werk en bereik je doel.
 

Ja, ik wil mijn doel bereiken

 

Het programma

Aan de hand van de Strengthscope® assessment, die je online invult (± 30 minuten) bekijken we samen in een persoonlijk coachgesprek op maat:
1. waar jouw top-sterkten liggen
2. hoe je die op dit moment inzet
3. hoe je ze verder kunt ontwikkelen
4. en hoe je ze effectief inzet om je zwakkere kant succesvol op te vangen

Daarnaast kijken we naar hoe je, welke van je sterkten succesvol kunt inzetten in je belangrijkste samenwerking en op die momenten waarop jij nu je energie verliest.

Dit live gesprek duurt 2 uur en vindt plaats online of op locatie.
 
 
Onze rijke ervaring en persoonlijke aanpak, in combinatie met de zeer volledige en wetenschappelijk onderbouwde Strengthscope® tools maken deze dienst enorm waardevol. Met grote impact. Voor je huidige baan of werk en voor je toekomst.
 
 

“Super leerzaam. Ik kon mijn nieuwe inzichten direct inzetten in het gesprek”. Anna
“Ik merk dat ik elke dag een aantal keer keuzes maak op basis van mijn talent. Mijn leven is er een stuk relaxter door geworden, nu al!” Desiree

 

Vraag hier jouw Strengthscope assessment & coaching aan.

Ja, ik wil mijn talent in kaart brengen

 
Twijfel je nog?
Mailen linda@metpepergraag.nl of bellen 06-199 517 53 voor meer informatie, mag altijd.

Lees meer over je coach.

Check ook de FAQ. Misschien staat je vraag en ons antwoord er al tussen.
 
Schrijf je hier in voor Linda’s blog en ontvang geregeld tips, truuks en interessante artikelen over talentoptimalisatie en effectieve communicatie in je werk en je leven.