Meer energie en productiviteit met betere relaties

Door samen te werken aan effectieve communicatie en talentoptimalisatie.
 
met Peper graag

Ondersteunt je om bewuste, effectieve en gerichte keuzes te maken. Thuis en op je werk. Zodat je onbeperkt kunt groeien en daarin dicht bij jezelf kunt blijven.
 
 
Mijn naam is Linda Peperkoorn. Ondernemer, Master in de internationale communicatiewetenschappen en gecertificeerd coach en trainer.
 
Mama van 2 spruiten, met een professionele rugzak gevuld met 15 jaar aan kennis en ervaring. Opgedaan in diverse leidinggevende-, pioniers-, begeleidende- en adviserende functies.
 
Voor wie?
met Peper graag kids biedt begeleiding, training en workshops voor mensen die leven en/of werken met kinderen tussen de 0-18 jaar.
 
Omdat dit vraagt om oprechte aandacht, inlevingsvermogen, duidelijkheid en liefde. In de relatie met kinderen, maar ook in die met onszelf.
 
Voor onderwijs- en opvang professionals
Vooral dat laatste deel wordt vaak te weinig belicht in de opleiding. Terwijl dit zo cruciaal is in werk met constant direct contact en persoonlijke verbinding met de ander.
 
Bij met Peper graag vertellen we dus niet hoe jij jouw vak moet uitvoeren.
Dat weet je al.
 
Wat dan wel?
Wij begeleiden en trainen jou en je team in hoe je het beste uit jezelf haalt, met behoud van je persoonlijke energie. Hoe je jouw wensen en behoeften effectief (met elkaar) communiceert, hoe je vanuit flow bouwt aan je relaties en daarmee de ander uitnodigt ook het beste uit zichzelf te halen: collega’s, kinderen, maar ook hun ouders.

Bekijk onze diensten voor onderwijs- en opvang professionals.
 
 
Voor ouders
Omdat er geen enkele voorbereiding of steun wordt geboden op de confronterende spiegel die je kinderen je constant voorhouden. En op de druk van de opvoed-verantwoordelijkheid.

Waardoor je steeds meer leeft vanuit ’taken en moeten’ en minder vanuit jezelf en je eigen dromen. Dat merk je. In je eigen lijf en in je gezin.

Bekijk onze diensten voor ouders.
 
 
Door terug te gaan naar je eigen basis en van daaruit te werken aan samen, sta je zoveel sterker. Als mens, ouder en als gezin. Het sparren met anderen, delen van inzicht en de praktische vaardigheden vormen hierin een steun in de rug.
 
 
Via met Peper graag

 • begeleid ik mens en teams om ‘het beste uit zichzelf halen’
 • Ik leer je hoe je jouw energie op peil kunt houden
 • hoe je eigenaarschap kunt nemen over je eigen wensen en behoeften
 • en bied ik je de vaardigheden om dit effectief te delen met anderen
 • communicatietechnieken om oprecht het beste uit die ander te halen
 • en hoe je van hieruit je relaties duurzaam versterkt; door dagelijks te bouwen aan wederzijds vertrouwen, begrip en respect
 •  
   
  Uniek en kleurrijk
  Wij geloven niet in de methode. Of het nu gaat om communicatie- of opvoeding. Door onze genen, kennis, ervaring, vaardigheden en talenten zijn we allemaal uniek. Jij, net zo goed als ik en mijn collega’s.
   
  Daarom werken wij als trainers en coaches samen met jou aan het toepassen van onze kennis en vaardigheden op de manier die bij jou past.
   
  Het maakt onze diensten inspirerend en persoonlijk en onze aanpak blijkt enorm effectief.
   

  Omgaan met spannend en lastig te leren is

  “Het is namelijk niet die ander, die lastig is.
  Hij/zij is anders dan jij, dat is lastig.
  en dat maakt de situatie spannend.”

   

  Wij helpen je deze sleutels te vinden en (samen) te gebruiken.
  Ongeacht op welk slot.

   

  Jij bent en blijft de expert van je eigen vak en je relaties.
   

  Wij bieden je de vaardigheden om vanuit jouw ‘flow’ (samen) te werken en te leven.

   

  “Nog elke dag ben ik blij dat ik de stap heb genomen.” Desiree

  Door te investeren in jezelf en je team, investeer je in optimale relaties en in zichtbaar resultaat.

  Kinderdagverblijf  ‘Alle kleuren’

  “Linda wist de leidsters enthousiast te maken met de informatie die zij gaf. De leerstof brengt je zelf ook aan het denken hoe jij zelf luistert naar kinderen, ouders, collega’s maar ook de mensen om je heen buiten de werkvloer. Zeker een aanraden om deze training te volgen!” Trisha, floormanager

  Michelle

  Linda’s aanpak is persoonlijk. Er wordt gekeken naar jouw eigen situatie en daarop ingespeeld. Maar ook fijn dat er niet zwart/wit wordt gezegd wat goed en fout is. (…) Daarnaast wordt je in je waarde gelaten. Ook wetende dat je (…) niet perfect hoeft (kan) te zijn.Talentrecruiter

   

  Herman

  Linda heeft mij op een geweldige manier geholpen, door mij op een indringende manier naar mij zelf te laten kijken, mijn behoeftes te laten benoemen en te vertalen naar mijn toekomst waar ik naar uit kijk. Linda hartelijk dank, je bent een kei! Als persoon en professional heb ik ontzettend veel van je geleerd.Algemeen directeur

   
   

   
   
  Onze missie?
  Professionals en ouders in Nederland, in deze hectische, onzekere en over-informatieve tijden, ondersteunen om veerkrachtig, ontspannen en productiever te leven en te werken.

  Het leven is kort. Dus kunnen we er beter nu van genieten. Als volwassene en als kind.

   
   
  Onze aanpak
  Pit, betrokkenheid en enthousiasme. Dat zijn wij. En ook professioneel speels. Omdat we het belangrijk vinden dat leren leuk blijft. Ook als het spannend is.
   
   
  onze inspiratie
  Al die keren dat we zien en zelf ervaren dat (zelf)vertrouwen, je talent inzetten en het vinden van je eigen weg het verschil maakt. In elke levensfase. Tussen leven of overleven, doelen nastreven en je doel bereiken.

  Schrijf je in voor Linda’s blog: met inspirerende artikelen en handige tips.

   

  Of volg een workshop of training.

   

  Liever eerst persoonlijk kennismaken?

  “Ik ontmoet je graag.”